Ministarstvo zdravstva Županije Središnja Bosna od prošle godine provodi projekt obnavljanja i nabavke novi sanitetskih vozila za domove zdravlja u KSB.

Vrijednost projekata je 700 000 KM kroz ovaj projekt planirana je nabavka osam novih sanitetskih vozila za domove zdravlja u KSB.

Nakon što je nabavljeno novo sanitetsko vozilo za DZ Vitez, danas su službeno uručeni ključevi i novog vozila za namjene transporta dijaliziranih osoba. U Domu zdravlja Vitez trenutno je devet dijaliznih pacijenata koji svakodnevno putuju u Travnik na dijalizu.

Vozilo je službeno je predao ministar zdravstva i socijalne politike KSB Anto Matić u pratnji općinskog načelnika Borisa Marjanovića i predsjednika OV Vitez Hidajeta Sivre gdje su uručeni su ključevi v.d ravnateljici DZ Vitez Ani Šimunović.

Novo sanitetsko vozilo službeno je predao ministar zdravstva i socijalne politike KSB Anto Matić, poslušajte što nam je rekao:

S obzirom da je vozilo koje se ranije koristilo za transport dijaliziranih pacijenata već dotrajalo, pitali smo v.d ravnateljicu DZ Vitez Anu Šimunović kolika je bila potreba za nabavkom ovakvog vozila: