Radne kolege, ne nužno ali najčešće postaju dobri prijatelji. Rezultat je to svakodnevnog, višesatnog zajedničkog vremena u dobrim i manje dobrim životnim situacijama i tako po dvadeset i više godina.

U tim aktivnim godinama života stvara se posebna veza prema kolektivu jer je gotovo nemoguće zaraditi penziju, a ne ostaviti dio sebe i na tom profesionalnom planu.

Zato je uvijek emotivno prilikom svakog susreta penzionera i zato uvijek postoji zahvalnost prema menadžmentu onda kada formalno nemaju obavezu, ali rukovođeni moralnim normama ipak ih se sjete.Tako je bilo danas u Domu zdravlja Vitez na druženju upriličenom za pedeset penzionera ove zdravstvene ustanove.

Naravno druge obaveze određuju pa i ovakve drage susrete ali ipak većina pozvanih, rado su podijelili sjećanje na svoje radne dane.

Uz čestitke za praznike, penzionerima Doma zdravlja Vitez danas su uručeni i prigodni pokloni, a najveći je kako su kazali upravo ovaj poziv i spoznaja da nisu zaboravljeni.

Ravnateljica Doma zdravlja Vitez prim. dr. Ana Šimunović čestitala je svim katolicima sretan Božić, a sretnu Novu godinu svim ljudima dobre volje, neka nam Nova godina donese puno zdravlja, radosti i veselja.